Donateur: welkom!

Hospice Acacia kan gezien worden als een groot gezin. Ook het hospice heeft te maken met alledaagse onkosten als huur, boodschappen en overige huishoudelijke uitgaven. In het geval van een hospice noemen we dit de exploitatiekosten. Deze  worden gedragen door Zorggroep Elde.
Toch is er daarnaast nog extra geld nodig. Als Stichting Vrienden van  Hospice Boxtel  zorgen wij voor  extra middelen die de kwaliteit van leven, het welzijn van de gasten bevorderen. Dit kan variëren van bloemen in de tuin, complementaire zorg tot een extra cursus voor medewerkers.

Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.

Donateurs

De Stichting Vrienden van Hospice Boxtel streeft daarom naar zoveel mogelijk donateurs. Bovendien is de Stichting op zoek naar sponsors en eenmalige schenkers of mensen die door middel van een legaat een schenking willen doen.

Sponsor of donateur worden

Draagt u hospice Acacia een warm hart toe en wilt u sponsor of donateur worden, reageert u dan via het contact formulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Direct doneren

Misschien bent u nu al zo enthousiast over ons werk, dat u direct tot een donatie over wilt gaan? Dat kan via onze bankrekening: . NL96RABO 01227.46.589 t.n.v. Stichting Vrienden van Hospice Boxtel. Het spreekt voor zich dat wij blij zijn met iedere bijdrage, groot of klein en dat u de garantie krijgt dat wij ons persoonlijk inzetten om uw geld verantwoord en uiterst zorgvuldig te besteden.

Giften en legaten

Naast het sponsor- en donateurschap waaruit de nodige financiële middelen komen, bestaat er voor belangstellenden ook een mogelijkheid om Hospice Acacia te steunen door middel van giften en legaten. Onder bepaalde voorwaarden zijn giften fiscaal aftrekbaar. Onze stichting heeft de ANBI status. Dit houdt in dat de giften aftrekbaar. Voor een nadere fiscale toelichting en uitleg van de voorwaarden  kunt u terecht op www.belastingdienst.nl.

Als u onze stichting  met een legaat wilt steunen, kunt u voor een zorgvuldige en juiste uitvoering van uw wensen contact opnemen met uw eigen notaris of met  notariskantoor  Van ‘t Hooft & Van Rosmalen  (Breukelsestraat 109  te Boxtel, tel. 0411-674321 ).

Inzamelingsactie organiseren

We zien steeds vaker dat jubilerende bedrijven en verenigingen een speciale jubileum- of feestrekening openen waarop de genodigden hun geldelijke felicitatie over kunnen maken. Scholen willen soms  een goed doel koppelen aan een bijzondere activiteit.
Wij zouden het  natuurlijk fantastisch vinden als hospice Acacia het goede doel zou zijn ! Mocht u dit overwegen, neemt u dan contact op met het bestuur van de Stichting Vrienden van Hospice Boxtel.

 

U kunt contact opnemen via  info@vriendenhospiceboxtel.nl

 

Meld je aan als donateur! Klik hier.